Używamy ciasteczek

Wersja
Przedstawiamy kolejną edycję „Raportu rocznego Zespołu Rektorskiego Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie” – publikacji podsumowującej działania władz uczelni w roku akademickim 2021/2022. Kierując się wartością transparentności postępowania, Zespół Rektorski przygotował szczegółowe sprawozdanie swojej aktywności oraz realizowanej strategii rozwoju ASP w Warszawie. Ponadto publikacja prezentuje najważniejsze osiągnięcia i wydarzenia artystyczne z udziałem dydaktyczek i dydaktyków, studentek i studentów oraz doktorantek i doktorantów warszawskiej ASP w minionym roku akademickim.
„Każdą naszą aktywność powinna wypełniać otwartość na innych i dobro, którego aktualnie cały świat tak bardzo potrzebuje. Na szczęście dydaktyczki i dydaktycy, studentki i studenci, a także absolwentki i absolwenci Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie starają się nieprzerwanie wzbogacać naszą codzienność mnóstwem pozytywów. Wystarczy spojrzeć chociażby na ostatnie wystawy krajowe czy zagraniczne, by przyznać, że zróżnicowane działania osób związanych z naszą uczelnią wciąż stoją na najwyższym poziomie i wzbudzają zachwyt oraz zainteresowanie nie tylko rodzimych, ale również międzynarodowych odbiorców, po raz kolejny przynosząc rozgłos i chlubę warszawskiej ASP. Bardzo im wszystkim za to dziękuję” – podsumowuje prof. Błażej Ostoja Lniski, Rektor Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie.

Raport roczny Zespołu Rektorskiego Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie 2021/2022

Koncepcja i koordynacja wydania: Prot Jarnuszkiewicz, Michał Leszczyński
Redakcja: Michał Leszczyński, Ewa Troć, Katarzyna Trzeciak